spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICREZULTATE – CONTESTATII - Doar cinci note au fost majorate dupa recorectarea...

REZULTATE – CONTESTATII – Doar cinci note au fost majorate dupa recorectarea lucrarilor la concursul de suplinire

spot_img

DISTRIBUIȚI

Din cei 55 de candidati care au fost nemultumiti de notele obtinute la concursul de suplinire si au depus contestatii, doar cinci au primit note de trecere. Toti cei care au cerut recorectarea lucrarilor au avut note sub 5. In cazul a teri dintre acestia, profesorii evaluatori au obeservat semne distincte pe lucrarile lor si le-au anulat.

In final, din cei 269 de candidati care au sustinut examenul de suplinire de anul acesta, patru au avut lucrarile anulate, 140 au obtinut note peste 5, iar 125 au avut note sub 5. Astfel, nivelul de promovabilitate printre suplinitori a crescut de la 50.94% la 52.83%.

Peste 1.700 de pozitii au ramas vacante dupa repartizarea posturilor titularizabile, insa doar aproximativ 500 dintre acestea sunt posturi intregi, restul fiind doar ore de completare. Sedintele de repartizare publica vor avea loc dupa data de 22 august, insa prioritari la ocuparea posturilor ramase vacante sunt profesorii titulari care nu au ocupat un loc in urma celor doua repartizari din luna iulie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA