AcasăEvenimentSportREZULTATE – Concursul național de gimnastică ritmică, copii

REZULTATE – Concursul național de gimnastică ritmică, copii

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada 27-28 mai 2016, la Ploieşti s-a desfăşurat prima ediţia a Campionatului Naţional de copii la gimnastică ritmică, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 8 ani.

Concursul s-a desfăşurat pe două probe: prima a fost proba de ansamblu fără-obiect( o probă obligatorie) şi a doua probă cea individuală. La proba individuală s-a concurat pe trei categorii: 6 ani, 7 ani şi 8 ani.

Sportivele de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 2 Baia Mare au participat la proba de ansamblu, la 6 ani şi 8 ani obţinând următoarele rezultate:
Ansamblu fără-obiect- locul 6, calificându-se la Cupa României care va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie la Bucureşti. Componenţa ansamblului: Rusu Maya, Coman Mădălina, Cozma Andreea, Sofronie Rebeca, Smutzer Aleszia şi Banc Dea. Profesor Borz Mihaela

Categoria 6 ani- Banc Dea locul 8 fără-obiect;
Categoria 8 ani: – Coman Mădălina, locul 8 cerc;
-Rusu Maya, locul 11 fără-obiect.

Următoarea competiţie importantă este Campionatul Naţional Şcolar care se va desfăşura la Baia Mare în perioada 10-12.06.2016 la sala Polivalentă Lascăr Pană. Concursul este destinat tuturor categoriilor de vârstă, de la 6 ani până la 18 ani.

Informații furnizate de Mihaela Costin Borz

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA