AcasăLifestyleMondenREZULTAT EXPERIMENT - 20% dintre utilizatorii de smartphone consideră telefonul mai important...

REZULTAT EXPERIMENT – 20% dintre utilizatorii de smartphone consideră telefonul mai important decât partenerul de viață

spot_img

DISTRIBUIȚI

Majoritatea utilizatorilor de smartphone este dispusă să-și dezvăluie de bunăvoie PIN-ul telefonului, în timp ce o treime dintre aceștia ar renunța la prieteni în favoarea activităților derulate pe telefonul mobil, relevă rezultatele unui experiment derulat de universitățile din Wurzburg și Nottingham Trent.

În cadrul experimentului, participanții au fost rugați să așeze pe o tablă de șah imagini reprezentând diferite persoane și obiecte din viața lor, în raport cu ei înșiși. În urma evaluărilor, a rezultat faptul că 37% dintre aceștia își evaluează smartphone-ul drept mai important sau la fel de important precum prietenii lor apropiați.

De asemenea, 93% dintre cei chestionați își dezvăluie de bunăvoie PIN-ul telefonului, atunci când sunt rugați, punând siguranța ‘celui mai bun prieten digital’ în pericol.

În plus, aproape o treime dintre participanți (29%) au spus că smartphone-ul lor este la fel de important sau mai important decât părinții lor, iar unul din cinci participanți și-a apreciat dispozitivul digital drept la fel de important sau chiar mai important decât partenerul de viață. Totodată, 17% dintre respondenți și-au plasat telefonul în cea mai importantă categorie, iar pentru 1% dintre aceștia, smartphone-ul lor este cel mai important lucru din viața lor.

libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA