spot_img
AcasăActualitateSocialREVOLTĂTOR - Femeie îngropată pe câmp pentru că preoții nu au primit-o...

REVOLTĂTOR – Femeie îngropată pe câmp pentru că preoții nu au primit-o în cimitir

DISTRIBUIȚI

În 2016 preoții dovedesc că sunt neoameni. Dacă după tragedia Colectiv preoții spuneau că nu merg să facă o slujbă deoarece cei care au murit ascultau rock, muzică neagreată de biserică, acum preoții au refuzat să permită inmormântarea unei femei în cimitir deoarece aceasta plecase din religia ortodoxă.


Gândirea medievală, în care contează calitatea omului, este de o nesimțire fără margini. Mai mult, cu tupeu, preotul a cerut mită ca să dea un interviu.


Într-o comună din Dolj a apărut un mormânt în mijlocul câmpului pe un teren oferit de primărie familiei îndoliate. Rudele decedatei spun că, deşi aceasta avea loc de veci cumpărat în cimitirul din localitate, preotul a refuzat să o înmormânteze acolo, pe motiv că femeia renunţase la religia ortodoxă.

Mormântul apărut în mijlocul câmpului îi deranjează pe majoritatea oamenilor din comuna Tălpaş.
„Copiii când trec pe drum se sperie, le e teamă, coroana a ajuns în stradă, luată de câini”.
Apropiaţii femeii decedate se apără şi spun că nu au avut altă soluţie.

Marinel Anghelina, băiatul femeii: „(În cimitirul ortodox nu se putea?) Păi n-au vrut, ea a avut cavouri, că e şi a bătrână şi al bătrân mort acolo”.

„Popa nu a lăsat să îl îngroape la ortodocşi. Ştiţi de ce? Nu a vrut din cauză că s-a trecut la religia baptistă!”, explică un sătean, pentru digi24.ro

Cazul a ajuns şi în atenţia Direcţiei Judeţene de Sănătate, dar şi a reprezentanţilor Bisericii Baptiste.

Ştefan Popescu, purtător de cuvânt la Direcţia de Sănătate Publică Dolj: „Inspectorii noştri o să se deplaseze să vadă dacă sunt respectate normele”.

Echipa Digi24 n-a reuşit să obţină şi punctul de vedere al preotului. Slujitorul Domnului a cerut o pompă de apă, în schimbul declaraţiilor.

Nicolaie Boiangiu: „Dumneavoastră ne faceţi o donaţie, ca să puteţi să faceţi un reportaj foarte bun, cu care să avem rating şi să strângeţi bani. Altfel nu. Pentru că ştiţi cum e în ziua de azi, totul se plăteşte. (Noi voiam să vă întrebăm de ce nu aţi acceptat să fie îngropată în cimitirul ortodox?). Nu discutăm nimic. Dacă vreţi reportajul, v-am spus dorinţa”.

Cert e că familia decedatei a avut aprobarea primăriei pentru mormântul din mijlocul câmpului.

internet-bun.info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA