AcasăActualitateSocialREVOLTĂTOR - Cazul profesoarei de engleză din Hreasca a devenit viral pe...

REVOLTĂTOR – Cazul profesoarei de engleză din Hreasca a devenit viral pe Internet

DISTRIBUIȚI

Cazul profesoarei de engleză din Hreasca a devenit viral pe Internet, ca o probă a „excelentei” sistemului de învățământ românesc.

Diana Patriche predă engleză la clasele I-IV la școala primară din Hreasca. A devenit faimoasă pe Internet drept profesoara “Hello… Kitty”, dar și alte momente au rămas memorabile. De poilda, la întrebarea “Cati copii aveți în clasa”, a răspuns “Twenty children in four class și fifteen într-a doua, first class”.

Tânăra profesoară are diplome, a trecut examenele iar în prezent legea nu permite înlăturarea ei de la catedră, deoarece posturile vacante trebuie „ocupate cu cineva”, spun reprezentanții Inspectoratului școlar. „Nu putem exclude materiile din programa copiilor pentru că nu avem cadre didactice”
în loc să fie un semnal de alarmă pentru șefii de la județ, după prezentarea reportajului în campania știrilor ProTV”Fara carte, fără viitor” Diana Patriche a obținut un post și mai bun. A reușit să primească catedra de limbă engleză pentru clasele V-VIII din comuna Coroiesti. Cu normă întreagă, de data asta. Practic, nu mai este nevoită să facă naveta la Hreasca să le predea elevilor din clasele mici. Doar directoarea școlii comunale și-a pierdut funcția de conducere.

all4romania.eu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA