AcasăActualitateREVOLTĂ ÎN BAIA MARE (VIDEO) – O angajată de la Creșa nr....

REVOLTĂ ÎN BAIA MARE (VIDEO) – O angajată de la Creșa nr. 3 a lovit în mod repetat un copil care nu voia să doarmă

DISTRIBUIȚI

REVOLTĂ ÎN BAIA MARE    Un nou caz violent șochează opinia publică băimăreană. E o adevărată isterie pe rețelele de socializare după ce imagini video care surprind momentul în care o angajată a Creșei numărul 3 lovește în mod repetat un copil au fost făcute publice. Întâmplarea a avut loc cu ceva timp în urmă, însă imaginile au fost făcute publice doar acum de către părinții copilului maltratat, nemulțumiți probabil de măsurile care au fost luate de către conducerea instituției.

În imaginile surprinse în încăperea unde îți fac somnul de prânz copiii înscriși la Creșa 3, se vede cum o angajată lovește peste ceafă, apoi cu capul de pat, un copilaș care refuză să doarmă. Pentru că primele „corecții” nu își fac efectul, angajata duce copilul într-o altă încăpere, unde aplică o nouă serie de lovituri.

Din primele informații, neavând încă o reacție oficială din partea celor care administrează Creșa 3, se pare că angajata a fost sancționată doar prin mutarea la o altă instituție. Asta a inflamat și mai mult spiritele pe rețelele de socializare unde filmarea a fost făcută publică ieri, 26 iulie, pe pagina de Facebook  Atac la Cenzură. Atât părinții revoltați cât și mass media așteaptă o reacție oficială.

Situația este cu atât mai îngrijorătoare, arată cei care au comentat pe rețelele de socializare, cu cât episodul violent a avut loc la o unitate unde există monitorizare video. Mulți se întreabă ce se întâmplă în unitățile în care nu există camere de supraveghere.

Creșa numărul 3 este una dintre cele mai moderne din Baia Mare, chiar din țară, și se află în administrarea municipalității prin Serviciul Public de Asistență Socială. Așteptăm un punct de vedere oficial din partea instituției.

 

Vom reveni cu amănunte.

 

Adrian Barbur

 

Sursă video: Atac la Cenzură

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA