AcasăEvenimentSportREVENIRE SPECTACULOASĂ – Bellu și Bitang se întorc la conducerea lotului olimpic!

REVENIRE SPECTACULOASĂ – Bellu și Bitang se întorc la conducerea lotului olimpic!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Veste bună primită de sportul românesc în privinţa Jocurilor Olimpice din 2016: antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang vor reveni la conducerea lotului de gimnastică feminină.

Cei doi vor pregăti echipa României în vederea calificării la Jocurile Olimpice din 2016, dar şi la competiţia din Brazilia, dacă „tricolorele” se vor califica.

„Bellu şi Bitang se implică din nou la lotul echipei de gimnastică feminină. Vor fi prezenţi zi de zi la antrenamentele care se vor desfăşura la Lia Manoliu. Cei doi vor începe pregătirea pe 15 decembrie, iar obiectivul este calificarea la Jocurile Olimpice”, a recunoscut preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, pentru Digi Sport.

Echipa României, medaliată olimpică la fiecare ediţie, începând cu 1976, va evolua la turneul preolimpic de la Rio (16-19 aprilie 2016) pentru unul din ultimele patru locuri disponibile pentru JO de anul viitor, unde vor concura, calificate direct deja la competiţia olimpică, şi primele opt clasate la CM din acest an.

Cei doi tehnicieni, care au condus gimnastele tricolore la ultimele şase ediţii de Jocuri Olimpice, ar urma să se alăture oficial lotului, începând cu 15 decembrie.

Sub comanda lui Bellu, sportivele noastre au câştigat 300 de medalii la campionatele europene, mondiale şi la Jocurile Olimpice.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA