spot_img
AcasăActualitateSocialREVELION – Seniorii de la Caspev au petrecut împreună noaptea dintre ani...

REVELION – Seniorii de la Caspev au petrecut împreună noaptea dintre ani alături de primarul municipiului Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Bucate alese, dans și voie bună. Această a fost atmosfera la petrecerea organizată la Asociația Caspev din Baia Mare pentru a marca trecerea în Noul An. Alături de cei 160 de seniori băimăreni, la petrecere a fost și Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare. Acesta a ajuns la vârstnici imediat după ce a adresat mesajul de Anul Nou băimărenilor care au participat la „Revelionul băimărenilor”, eveniment organizat în Centrul Istoric al municipiului Baia Mare.

Seniorii care au petrecut noaptea dintre ei la sediul Asociației Caspev au arătat că, indiferent de vârstă, ei se pot încă bucura de clipele de fericire pe care viața le oferă. Îmbrăcați de gală, aceștia au incins ringul de dans.

MEZ_1833„Îmi doresc în anul 2016 multă sănătate și să îi am alături de mine pe toți prietenii din această seară”, a spus una dintre senioarele prezente la petrecere.
„Sănătatea e cea mai importantă la vârsta noastră”, a mai adăugat un domn.
Alături de ei, imediat după trecerea în Noul An a fost și Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

MEZ_1848„Am venit să vă spun „La mulți ani!” și să vă doresc să fiți sănătoși. Vreau să vă mulțumesc pentru că, într-un fel, sunteți părinții mei și pentru că de fiecare dată mi-ați dat curaj să merg înainte pentru orașul nostru. Mi-ați dat curaj să îmi dedic toată energia și tot ceea ce sunt eu pentru acest oraș și o fac cu foarte multă dragoste și cu toată iubirea pentru fiecare bucățică din acest oraș. Vreau să vă spun că vă cer iertare pentru lucrurile pe care nu am putut să le fac și ar fi cel mai frumos lucru să pot să mulțumesc pe toată lumea. Am adus orașul într-o postură pe care eu am avut curajul să o visez dar mulți din acest oraș nu au avut curajul să viseze. Avem șansa anul viitor să devenim nominalizați ca și Capitală Europeană a Culturii în 2021 și lucrul acesta să știți că nu este doar despre cultură. Lucrul acesta este despre economie, despre bani, despre cum ne dezvoltăm inclusiv industrial și pe zona serviciilor publice, pe absolut toate componentele. Dar să nu uităm, și dumneavoastră știți cel mai bine, orice comunitate are două lucruri de la care trebuie să pornească- educație și sănătate. Și sunt două lucruri care arată valoarea unei comunități, grija față de copii și grija față de cei vârstnici. Dacă aceste lucruri nu știi să le faci nu ai nici viitor și nici respect față de trecut astfel încât să poți să îți consolidezi viitorul. Vreau să vă spun că vă iubesc și că sunteți pentru mine familia mea”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Petrecerea de Revelion organizată la sediul Asociației Caspev este deja o tradiție, ea desfășurându-se an de an.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA