AcasăEvenimentREVELION BAIA MARE - Băimărenii vor putea să se bucure de artificii...

REVELION BAIA MARE – Băimărenii vor putea să se bucure de artificii din siguranța caselor lor: focuri de artificii în 8 locații în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Cu toate că restricțiile impuse de autorități nu permit în acest an celebra adunare în centrul orașului pentru a ne bucura împreună de focurile de artificii din noaptea dintre ani, băimărenii vor avea posibilitatea să privească cerul luminat de artificii din siguranța casei lor.

Primarul Cătălin Cherecheș a făcut anunțul în această seară (30 decembrie 2020). Din 8 locații de pe raza municipiului Baia Mare vor fi lansate focuri de artificii: Parcul Mara, Centrul Vechi, Parcul de la Gară, RFN, strada Grănicerilor (Lidl), cartier Ferneziu (de pe terenul viran de lângă Școala Nicolae Bălcescu), cartier Firiza (lângă Școala Mihail Sadoveanu) și cartier Valea Borcutului (terenul de fotbal de pe str.Valea Borcutului).

Restricțiile și măsurile de precauție impuse de situația epidemologică nu ne permit să trecem împreună în noul an, la evenimentul binecunoscut deja, Revelionul Băimărenilor, organizat în vremuri bune în Centrul Vechi. Cu toate acestea, cerul municipiului Baia Mare va fi luminat în noaptea dintre ani, de Revelion, de către artificiile care vor fi lansate din mai multe zone ale orașului. Nu avem voie să ne întâlnim la miezul nopții, artificiile urmând să fie lansate la ora 24.00, însă vom putea ieși pe balcon sau în curtea casei și să ne bucuram împreună de acest moment.

Zonele din care vom lansa artificii spre cer sunt: Parcul Mara, Centrul Vechi, Parcul de la Gară, RFN, strada Grănicerilor (Lidl), cartier Ferneziu (de pe terenul viran de lângă Școala Nicolae Bălcescu), cartier Firiza (lângă Școala Mihail Sadoveanu) și cartier Valea Borcutului (terenul de fotbal de pe str.Valea Borcutului). Aveți grijă de voi și de cei dragi! Noul an să ne găsească în sănătate, în pace și iubire, dornici să facem ceea ce trebuie pentru familiile noastre și pentru comunitatea băimăreană!”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA