spot_img
AcasăslolvaciaRETRO PARTY LIVE - Bonnie Tyler, Smokie și Semnal M, la a...

RETRO PARTY LIVE – Bonnie Tyler, Smokie și Semnal M, la a opta ediție a „Transylvania Music Event”

DISTRIBUIȚI

Bonnie Tyler și Smokie sunt printre invitații celei de a opta ediții a „Transylvania Music Event”, organizat la jumătatea lunii iunie la Cluj-Napoca, eveniment care va marca cel mai mare „Retro Party Live” al anului, din România.

Alături de Bonnie Tyler și Smokie, vor mai urca pe scenă și alți artiști care au definit muzica anilor ’80 și ’90.

„Pe 16 și 17 Iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ‘We Love Retro’. Evenimentul va fi împărțit pe două seri, prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban și No Mercy”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

La eveniment va concerta și trupa clujeană Semnal M.

Potrivit managerului proiectului, Iancu Șerbănescu, ediția de anul trecut a ‘We love retro’, la care au participat 8.000 de persoane, a fost una de succes, fapt care i-a determinat pe organizatori să gândească pentru anul acesta un concept dedicat exclusiv celor care iubesc muzica retro.

„Am rămas extrem de impresionat când am văzut cât de divers este publicul nostru: de la tineret la public matur și chiar familii întregi care au venit an de an să se bucure de show-uri live și de atmosfera anilor ?90. Mă bucur că anul acesta am reușit să aducem din nou la Cluj câțiva dintre cei mai iubiți artiști retro, fapt pentru care ne-am propus să oferim o experiență extraordinară tuturor celor prezenți, atât prin show-urile artiștilor, dar și prin decor și…alte surprize pe care doar cei prezenți le vor descoperi”, a menționat Șerbănescu.

În ediția din 2015, „Transylvania Music Events” (TME) i-a adus la Cluj pe Lou Bega, Captain Jack, Down Low, stabilind un nou record de audiență în Sala Polivalentă, de 8.300 de persoane. Anul acesta, TME își propune să depășească din nou recordul, în cele două zile de eveniment.

Bonnie Tyler este cunoscută pentru vocea ei distinctiv răgușită, care a rezultat în urma unei operații făcute la mijlocul anilor ’70 pentru a-și îndepărta nodulii vocali. Tyler s-a remarcat odată cu lansarea albumului ei în 1977, „World Starts Tonight” și single-urilor „Lost in France” și „More Than a Lover”. Single-ul „It’s a Heartache” a ajuns pe numărul patru în top-urile din Marea Britanie și numărul trei în top 100 în Statele Unite ale Americii.

Smokie este formația britanică de muzică rock, activă din perioada anilor 1968 și până în prezent, formată inițial din Chris Norman voce și chitară armonică, Alan Silson la chitară solo, Terry Utley la chitară bas și Pete Spencer la baterie. În 1975, Smokey au lansat hit-ul „Changing All the Time” ce a ajuns pe locul trei în Marea Britanie și multe țări europene. „Living Next Door to Alice’ a devenit cel mai mare hit al trupei, în noiembrie 1976, urmată de un succes similar cu melodia „Lay Back in the Arms of Someone”.

detalii pe agerpres.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA