AcasăActualitate112REȚINUȚI PENTRU 24 DE ORE – Doi tineri din Baia Mare, bănuiți...

REȚINUȚI PENTRU 24 DE ORE – Doi tineri din Baia Mare, bănuiți că au jefuit un bărbat și i-au furat telefonul mobil și un pachet de țigări

DISTRIBUIȚI

REȚINUȚI PENTRU 24 DE ORE  Pentru că siguranţa cetăţenilor este prioritate a poliţiştilor, aceştia iau măsuri ferme ori de câte ori constată că viaţa şi integritatea unei persoane sunt puse în pericol. Doi băimăreni care au tâlhărit un bărbat pentru un telefon mobil în valoare de 70 de lei şi un pachet de ţigări, au fost reţinuţi de poliţiştii de investigaţii criminale.

La data de 2 septembrie, un băimărean a sesizat poliţia prin SNUAU 112 cu privire la faptul că a fost tâlhărit. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a declarat că în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe strada 8 Martie din municipiul Baia Mare, persoane necunoscute l-au deposedat prin violenţă de un telefon mobil şi un pachet de ţigări. Valoarea prejudiciului a fost de 85 de lei.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare desfăşurate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost identificaţi doi tineri de 20 respectiv 25 de ani din municipiu, bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii vă recomandă să nu toleraţi astfel de fapte şi, indiferent de valoarea prejudiciului, să sesizaţi poliţia ori de câte ori sunteţi victimele sau martorii unor infracţiuni!

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA