AcasăActualitate112REȚINUȚI LA VAMĂ – Șapte afgani și pakistanezi au încercat să treacă...

REȚINUȚI LA VAMĂ – Șapte afgani și pakistanezi au încercat să treacă ilegal granița, pentru a ajunge în Ungaria

DISTRIBUIȚI

REȚINUȚI LA VAMĂ   Șapte cetățeni din Afganistan și Pakistan, solicitanți de azil în România, au fost depistați de polițiștii de frontieră timișoreni în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria, pe la Cenad, pentru a ajunge în țări din vestul Europei.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Sânnicolau Mare au declanșat o acțiune specifică pe linia combaterii migrației ilegale, în urma căreia au depistat pe raza localității de frontieră Cenad șapte cetățeni străini care se deplasau din interiorul țării spre frontiera cu Ungaria’‘, arată un comunicat al Poliției de Frontieră Timișoara, remis, joi, AGERPRES.

Persoanele în cauză, care nu își justificau prezența în zonă, au fost duse la sediul Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetățeni din Afganistan și Pakistan, cinci adulți cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, și doi minori de 16 și 17 ani, toți solicitanți de azil.

Din primele declarații a rezultat că ei au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu intenția de a ajunge în țări din vestul Europei.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în această cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA