AcasăActualitate112REŢINUT PENTRU TRAFIC DE INFLUENŢĂ - Un ofiţer DIICOT ar fi cerut...

REŢINUT PENTRU TRAFIC DE INFLUENŢĂ – Un ofiţer DIICOT ar fi cerut 200.000 de euro ca să intervină în cazul unui om de afaceri, cercetat pentru evaziune

DISTRIBUIȚI

REŢINUT PENTRU TRAFIC DE INFLUENŢĂ Un ofiţer din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţie Română a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru trafic de influenţă.

El este acuzat că ar fi cerut 200.000 de euro unui om de afaceri cercetat pentru evaziune fiscală. În schimbul promisiunii că va interveni în favoarea sa pe lângă poliţiştii din Ilfov şi un procuror de la Tribunalul Ilfov.

Procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore a lui Bucătaru Ştefan Mădălin, ofiţer de poliţie în cadrul IGPR – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, pentru trafic de influenţă.

Potrivit DNA, în cursul lunii iunie 2017, acesta ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) 200.000 euro, în schimbul influenţei pe care a afirmat că o are asupra unor ofiţeri de poliţie din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

”În acelaşi context, inculpatul a promis că îi va determina pe aceştia să dispună o soluţie de clasare faţă de martor, într-o cauză în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”, anunţă DNA.

Ofiţerul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA