spot_img
AcasăActualitate112REȚINUT PENTRU 24 DE ORE - Un minor din Șomcuta este cercetat...

REȚINUT PENTRU 24 DE ORE – Un minor din Șomcuta este cercetat pentru tâlhărie calificată și distrugere

spot_img

DISTRIBUIȚI

REȚINUT PENTRU 24 DE ORE  Un tânăr de 17 ani, domiciliat în localitatea Coltău, a fost identificat de poliţiştii din Şomcuta Mare şi este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere. Acesta a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Faptele au fost comise marţi, 12 februarie, pe raza localităţii Arieşu de Pădure. Deplasaţi la faţa locului în urma unui apel prin SNUAU 112, poliţiştii au demarat activităţile specifice de investigare şi cercetare, în vederea  documentării faptelor.

Primele cercetări au relevat că victima, în vârstă de 66 de ani, în timp ce dormea în locuinţă, a fost trezită de zgomote puternice la uşa de acces, ce era închisă şi asigurată. Apoi, o persoană necunoscută care a reuşit să spargă uşa, i-a cerut femeii mâncare şi bani. Panicată, aceasta a vrut să apeleze poliţia, însă autorul i-a sustras prin violenţă telefonul mobil şi a fugit.

În ciuda impactului emoţional, femeia a reuşit să reţină semnalmentele intrusului pe care le-a oferit ulteior poliţiştilor. Astfel, la doar o zi de la comiterea faptelor, beneficiind de informaţiile puse la dispoziţie de victimă, poliţiştii l-au identificat pe tânărul de 17 ani. Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit victimei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tâlhărie calificată.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA