spot_img
AcasăActualitate112REŢINUT PENTRU 24 DE ORE - Un medic cardiolog din Iaşi este acuzat...

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE – Un medic cardiolog din Iaşi este acuzat de luare de mită şi condiţionarea actului medical

DISTRIBUIȚI

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE Medicul Eugen Bitere de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi a fost reţinut, vineri, de procurori pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi luat mită de la şase pacienţi şi ar fi condiţionat actul medical, urmând a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a lui Eugen Bitere, medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, conform Observator.

El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pe 30 de
zile.

În cursul zilei de marţi, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Iaşi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, au efectuat trei percheziţii, una la cabinetul medicului din spital şi alte două la locuinţe deţinute de acesta.

Potrivit procurorilor, „există probe certe” că, în zilele de 10 şi 11 iulie, medicul a pretins şi primit cu titlu de mită, de la un număr de şase persoane, diferite sume de bani pentru condiţionarea actului medical.

Ca urmare a percheziţiilor efectuate, au fost identificate sumele de 23.500 euro,1.250 dolari SUA, peste 3.500 de lei şi numeroase obiecte de artă cu certificate de autenticitate.

Procurorii continuă cercetările în acest caz.

Info şi foto

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA