Acasăsinucidere maramuresRETETA LU’ MAMICA - Carnita cu legume si cous-cous(8+)

RETETA LU’ MAMICA – Carnita cu legume si cous-cous(8+)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ingrediente:

  • o bucatica de carne de vitel
  • 2-3 bucatele de ardei gras
  • o  jumatate de morcov
  • 2-3frunzede spanac
  • o masura de lapte 
  • o lingura de cous-cous
  • catevafrunzede patrunjel

Am pus carnea la fiert si am lasat-o cam o jumatate de ora. Stiu ca e o adevarata loterie cu carnea de vita/vitel, eu am avut noroc sa se fiarba foarte repede.

Cand a fost aproape gata, am pus morcovii si ardeii. Dupa vreo 15 minute am pus si frunzele de spanac. Cand au fost toate fierte, le-am scos in castronelul lui bebe si am pus cous-cous-ul in ‘supa’ (inainte, l-am limpezit foarte putin) si l-am lasat sa se fiarba cam 3-4 minute amestecand continuu. Apoi, am pasat carnea si legumele (+patrunjelul) cu putina zeama si am adaugat cuos-cous-ul si masura de lapte.

A fost prima data cand i-am dat cous-cous si i-a placut mult.

AFLA MAI MULTE DETALII AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA