- o bucatica de carne de vitel
- 2-3 bucatele de ardei gras
- o jumatate de morcov
- 2-3frunzede spanac
- o masura de lapte
- o lingura de cous-cous
- catevafrunzede patrunjel
Am pus carnea la fiert si am lasat-o cam o jumatate de ora. Stiu ca e o adevarata loterie cu carnea de vita/vitel, eu am avut noroc sa se fiarba foarte repede.
Cand a fost aproape gata, am pus morcovii si ardeii. Dupa vreo 15 minute am pus si frunzele de spanac. Cand au fost toate fierte, le-am scos in castronelul lui bebe si am pus cous-cous-ul in ‘supa’ (inainte, l-am limpezit foarte putin) si l-am lasat sa se fiarba cam 3-4 minute amestecand continuu. Apoi, am pasat carnea si legumele (+patrunjelul) cu putina zeama si am adaugat cuos-cous-ul si masura de lapte.
A fost prima data cand i-am dat cous-cous si i-a placut mult.