AcasăslolvaciaRESPECT - Un muzeu dedicat lui Charlie Chaplin va fi deschis în...

RESPECT – Un muzeu dedicat lui Charlie Chaplin va fi deschis în curând în Elveția

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un muzeu dedicat vieții și creației cinematografice a lui Charlie Chaplin, care a locuit în ultimii 25 de ani ai vieții în Elveția, își va deschide porțile publicului în 17 aprilie, la Corsier-sur-Vevey, localitate de pe malul lacului Leman, a anunțat luni grupul de muzee Grevin, preluat de AFP.

Numit „Chaplin’s World By Grevin”, muzeul va fi deschis în anul celei de-a 127-a aniversări a nașterii artistului (1889-1977). Amenajat în localitatea în care a trăit Chaplin alături de soție, Oona, și cei opt copii ai lor, muzeul va avea două părți: conacul Ban, casa restaurată a actorului, și reconstituirea, într-o clădire separată, a unui studio hollywoodian, care le va permite vizitatorilor să intre în mediul artistic al lui Chaplin.

Chaplin’s World este al patrulea loc de divertisment dezvoltat de Grevin în lume. Grevin este o marcă a grupului francez Compagnie des Alpes, lider european în moduri de petrecere a timpului liber. Creată în 1989, Compagnie des Alpes gestionează în prezent 11 domenii schiabile și 13 destinații de relaxare și distracții, cum ar fi Parcul Asterix, Walibi sau Futuroscop. Grupul a inaugurat Grevin Montreal în aprilie 2013, Grevin Praga în mai 2014 și Grevin Seul în iulie 2015.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA