Acasă Actualitate Social Reprezentantii ISU Maramureş vor fi prezenti la lansarea activitatii aeromedicale desfasurata cu...

Reprezentantii ISU Maramureş vor fi prezenti la lansarea activitatii aeromedicale desfasurata cu avionul SMURD

DISTRIBUIȚI

Colonelul Ion Pop, inspectorul şef al I.S.U. Maramureş şi plt.maj. Angela Cărăuş, asistent coordonator S.M.U.R.D. Maramureş, au fost invitaţi de către dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi Fundaţia pentru S.M.U.R.D., să participe la ceremonia de lansare a activităţii aeromedicale desfăşurată cu avionul medical destinat Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare. Evenimentul va avea loc vineri, 12.07.2013,  la Aeroportul  Internaţional Bucureşti – Băneasa “Aurel Vlaicu”.

Reprezentanţii Fundaţiei pentru S.M.U.R.D au precizat că “avionul medical SMURD a fost achiziţionat de către Fundaţia pentru S.M.U.R.D., din sumele strânse ca urmare a redirecţionării de către populaţie a 2% din impozitul pe venit cât şi din unele donaţii şi sponsorizări. Proiectul a fost demarat în anul 2011 şi a beneficiat atât de sprijinul financiar al populaţiei cât şi de susţinerea autorităţilor române, în cadrul procedurilor logistice de operaţionalizare a aeronavei.”

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA