AcasăNews AlertUPDATE - VIDEO - ULUITOR – SCANDAL – Un profesor de filosofie...

UPDATE – VIDEO – ULUITOR – SCANDAL – Un profesor de filosofie din Baia Mare isi jigneste elevii si colegii

DISTRIBUIȚI

Urmariti declaratiile profesorului pe youtube.com postate pe vremea cand preda in Baia Mare

Incredibil ce pot face unii oameni. Un profesor de filosofie din Baia Mare spre exemplu a ajuns vedeta se pare pe internet dupa ce i-a speriat de-a dreptul pe elevii lui. Liceenii au ajuns sa se incuie pur si simplu in clase cand au vazut pe youtube cum dascalul lor bea bere, fara alcool ce-i drept, si isi jigneste elevii.

Reprezentantii ISJ spun ca exista cateva plangeri pe numele acestui dascal, professor de filosofie de altfel. Au refuzat sa comenteze gestul elevilor care s-au incuiat in clasa dup ace au vazut filmuletele in care profesorul isi ponegreste elevii, colegii si sefii si spune ca scoala este plina de umpluturi. Profesorul Ioan Marian Dănilă a fost transferat in aceasta toamna din Baia Mare unde este deja celebru. A lasat coringenti peste 140 de elevi. Conform reprezentantilor ISJ Satu Mare, profesorul a lucrat in unitati de invatamant din Seini, Baia Mare si Sighetu Marmatiei.

Urmareste declaratiile oficialilor Inspectoratului Scolar dar si a conducerii Liceului

ACTUALIZARE 1: Reactia conducerii Liceului „Mihai Eminescu”

Marian Dănilă predă la catedra de folozofie, logică și psihologie – în total la 15 clase. A ajuns la Satu Mare după ce a obținut nota 6,30 la examenul de titularizare, fiind repartizat la Colegiul Mihai Eminescu unde suplinește catedra unui profesor pensionat pe caz de boală până în ianuarie 2012. Ioan Pop – directorul Colegiului National Mihai Eminescu, a declarat ca Dănilă  este profesor începând cu acest an școlar pe o catedră rezervată a unui coleg care este în pensie de boală, revizuibilă cu data de 1 ianuarie 2012. „Colegul nostru a participat la un concurs national si a obtinut cea mai mare medie. Dansul a optat pentru acest post şi a venit pentru o catedră de filozofie, logică, studii sociale si psihologie. Dânsul este un fan al blogului, a făcut diferite postări, personal nu am citit. Ştiu că şi persoana mea a fost comentată acolo. Copiii au văzut şi au avut reactii nefavorabile, în sensul că probabil sunt nemultumiţi de aceste postări. Deja în timpul orelor există câteva neconcordanţe între domnul profesor şi elev. Eu sper că lucrurile în timp se vor rezolva. Aceasta scoală este un prestigioasă şi nu vrem să creăm probleme” a spus directorul Ioan Pop.

 

ACTUALIZARE 2: Reactia Inspectoratului Scolar

Călin Durla  – inspector ISJ SM: „Până acum nu am avut probleme cu domnul profesor. Nu avem niciun document scris. Este drept am auzit anumite discutii la nivelul colegiului cum că alevii ar fi nemultumiţi. Nu m-am uitat la filmuleţele de pe You Tube. Sincer vă spun că nu am timp să citesc memoriile lui Napoleon, nicidecum să mă uit la filmuleţele lui Dănilă de pe You Tube. Din informaţiile pe care le avem noi, la un liceu din Maramureş a lăsat un număr de 137 de elevi corigenţi, scăzând astfel procentul de promovabilitate al liceului de la 88,9% la 56,15. Ştim că au fost probleme acolo, că inspectoratul s-a autosesizat şi că s-a făcut o anchetă. Nu cunosc rezultatele acesteia”
Urmareste declaratia profesorului de filosofie de astazi, 28 septembrie 2011

ACTUALIZARE 3: Reactia profesorului de filosofie Dănilă

„Le spun şi în faţă. Sunt sincer şi faţă de elevi. Dar pe YouTube mă manifest liber, fără emoţii. Am postat inregistrările nu în calitate de profesor, ci de om liber.  Am postat foarte multe filmuleţe de-a-lungul timpului. Consider că în ziua de azi, elevii nu învaţă suficient. Sunt foarte stresanţi, gălăgioşi, nerespectuoşi, au pretenţii foarte mari. Mă simt foarte presat de ei, fac gălăgie, mă hulesc deşi am avut abia două sau trei ore cu ei. Deci abia mă cunosc” a povestit reporterului profesorul Dănilă.

Urmaresti declaratia profesorului despre ce isi poate cumpara dintr-un salariu de cadru didactic

În ceea ce priveşte filmuleţul în care bea bere fără alcool şi le explică oamenilor că din salariul lui îşi permite doar o prăjitură, profesorul explică: „acel filmuleţ nu l-am făcut în calitate de profesor, ci de individ, de om liber, într-o vacanţă. Nici eu nu mai ştiam dacă o sa mai predau, dacă o să mai fiu profesor. În fiecare an particip la concursuri, pe care nu ştiu dacă le iau, nu ştii niciodată dacă vei mai lucra sau nu mai în domeniu”.

(Ioana Gavrau)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA