AcasăActualitatePoliticREPLICĂ.. LA REACȚIA LA DREPTUL LA REPLICĂ - Mircea Dolha, deputat...

REPLICĂ.. LA REACȚIA LA DREPTUL LA REPLICĂ – Mircea Dolha, deputat PNL: „Domnul” lider de sindicat care desfiinţează instituţii ca să-şi scape şefii de acuzaţiile de plagiat dă lecţii de drept!

DISTRIBUIȚI

REPLICĂ.. LA REACȚIA LA DREPTUL LA REPLICĂ În urma replicii venite după publicarea dreptului la replică a deputatului PNL Mircea Dolha (http://2.actualmm.ro/drept-la-replica-mircea-dolha-despre-declaratiile-senatorului-liviu-marian-pop-daca-taceai-filozof-ramaneai/), publicat în urma comunicatului de presă transmis de senatorul PSD Liviu Marian Pop (http://2.actualmm.ro/reactie-liviu-marian-pop-pnl-maramures-trebuie-sa-inceteze-santajul-si-atacurile-la-adresa-prefectului-judetului/) , am publicat reacția senatorului (http://2.actualmm.ro/reactie-la-dreptul-la-replica-liviu-marian-pop-senator-psd-mircea-dolha-jurist-la-fara-frecventa/). Evident, această reacție a produs… un nou drept la replică din partea deputatului PNL, Mircea Dolha.

Regăsiți mai jos, integral, al doilea drept la replică transmis de către deputatul PNL:

„Protectorul şi complicele plagiatorilor, „Domnul” lider de sindicat care desfiinţează instituţii ca să-şi scape şefii de acuzaţiile de plagiat dă lecţii de drept!

Pentru că lumea nu a uitat că domnul Liviu Pop este cel care a făcut Maramureşul de râs, când, în calitate de ministru interimar al Educaţiei, a desfiinţat, peste noapte, Comisia care tocmai analiza acuzele de plagiat aduse tezei de doctorat a lui Victor Viorel Ponta, ar face bine să se abţină de a da lecţii juridice.

Eu am făcut facultatea de drept la zi, şi sunt mândru de asta. Nu ştiu la ce formă de învăţământ a terminat domnul Liviu Pop facultatea de obrăznicie, unde e absolvent Magna Cum Laude!

Ştie tot Maramureşul că Mircea Man a avut mandat din partea PNL să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, iar prin invalidare i-a fost suprimat acest drept.

Numitul Pop Liviu Marian apară în continuare ilegalitatea de la Consiliul Județean Maramureș prin care celor doi consilieri județeni aleși ai PNL nu li s-au validat mandatele.

Prins cu ocaua mică (a câta oară?) cade ca de obicei în penibil. Îi repet tovarășului Pop, poate pricepe: nevalidarea mandatului unui consilier local/județean este un abuz. Punct. Aici nu e cu dacă și parcă. E simplu!

Pricepe acest enunț și un elev de clasa a 4-a cu condiția să fi dat pe la școală, ceea se pare că nu este cazul personajului amintit. La fel ca alţi colegi de partid, tovarășul Pop nu înțelege democrația. La ei totul se face în disprețul legii și cu pumnul în gură. Avem astfel o nouă dovadă (a câta oară?) că acest grup infracțional organizat numit PSD este un pericol pentru România. Iar Pop Liviu Marian devine pe zi ce trece un Emil Bobu”.

Deputat – Mircea Dolha, Preşedinte PNL Maramureş

*Nota redacției: Asociația Free Media, editor al site-ului www.2.actualmm.ro, nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul (text și foto) trimis de către deputatul PNL Mircea Dolha. ActualMM publică reacția sa în conformitate cu legislația românească, însă, responsabilitatea pentru conținut îi revine semnatarului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA