Acasăsinucidere maramuresREPEDEA: Schimb de experienta in domeniul agro-turismului

REPEDEA: Schimb de experienta in domeniul agro-turismului

DISTRIBUIȚI

Asociaţia pentru Dezvoltare Locală „Ivan Krevan” din comuna Repedea, în parteneriat cu Fondul pentru Sprijinirea Antreprenoriatului din localitatea Yaremche (Ucraina), în calitate de lider de proiect, derulează proiectul «Sprijinirea femeilor din mediul rural în vederea dezvoltării unei afaceri în turism», finanţat de Uniunea Europeană în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră ENPI Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2007-2013 (http://www.huskroua-cbc.net).

Valoarea totală a proiectului: 185.003,00 Euro.

Zilele trecute un grup de 45 de persoane din regiunea Ivano-Frankivsk (Ucraina) a participat la un schimb de experienţă în judeţul Maramureş, având ca temă implicarea femeilor din mediul rural în domeniul agro-turismului.

Oaspeţii ucrainenii au vizitat pensiuni agro-turistice din Ocna Şugatag şi Săpânţa, mânăstirea Bârsana şi Muzeul Satului din Sighetu-Marmaţiei.

Ucrainenii s-au arătat încântaţi de locurile vizitate şi oamenii întâlniţi iar la plecare au declarat că vor încerca să preia modele de bună practică văzute în judeţul Maramureş.

Menţionăm că scopul proiectului mai sus amintit îl reprezintă creşterea gradului de implicare a femeilor din mediul rural din judeţul Maramureş şi regiunea Ivano-Frankivsk din Ucraina în activităţi de turism, prin furnizarea de abilităţi şi cunoştinţe, axate pe un anumit model informativ şi comunicativ.

Mai multe informaţii despre proiect pot fi obţinute de la dna Maria Laver, manager proiect, la telefon 0720036210 sau prin e-mail: [email protected]

Pentru eventuale informaţii şi sesizări legate de Programul de Cooperare Transfronta-lieră ENPI Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2007-2013, vizitaţi www.huskroua-cbc.net.

MANAGER PROIECT, Maria Laver

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA