spot_img
AcasăNews AlertACTUALIZARE/ AVARII LA REȚEA – Mai multe străzi din Baia Mare și...

ACTUALIZARE/ AVARII LA REȚEA – Mai multe străzi din Baia Mare și Sighetu Marmației rămân fără apă timp de câteva ore

spot_img

DISTRIBUIȚI

AVARII LA REȚEA  Locuitorii de pe două străzi din municipiile Baia Mare și Sighetu Marmației vor rămâne fără apă la robinete astăzi, 23 iulie, timp de câteva ore.

Furnizarea apei potabile va fi sistată temporar pe strada Ulița Mare (numărul 1) din Baia Mare. Sistarea furnizării de apă vine ca urmare a unor lucrări de modernizare a rețelei de apă din această zonă. Sistarea va avea loc între orele 9:00 și 14:00.

Chiar dacă ele crează disconfort, aceste lucrări sunt necesare pentru a îmbunătății serviciile oferite de către Vital și pentru a asigura tuturor locuitorilor accesul la apă potabilă și canalizare.

Sighetenii de pe strada Pintea Viteazu vor rămâne și ei fără apă la robinete până în jurul orei 12:00. De această dată, sistarea furnizării de apă potabilă se datorează unei avarii apărute la rețeaua de apă din zonă. Mai exact, este vorba despre o conductă de apă spartă.

Echipele de intervenție Vital sunt deja la fața locului și încearcă să remedieze problema în cel mai scurt timp posibil.

 

Actualizare:

Băimărenii de pe strada Vasile Alecsandri din municipiu rămân fără apă la robinete până la ora 15:00. Sistarea furnizării de apă potabilă vine ca urmare a unei avarii apărute azi-dimineață la rețeaua de apă din această zonă. Mai exact, este vorba despre o conductă de apă spartă. Astfel, până în jurul orei 15:00, strada Vasile Alecsandri (între străzile Reconstrucției și Plugarilor) rămâne fără apă.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA