AcasăEvenimentSportREGULI DE RESPECTAT - Hotărâri luate de Adunarea Generală AJF Maramureș

REGULI DE RESPECTAT – Hotărâri luate de Adunarea Generală AJF Maramureș

DISTRIBUIȚI

1. Filmarile jocurilor de seniori L IV in returul campionatului 2014/2015 sint facultative, ele devin obligatorii in campionatul 2015/2016, penalizarea pentru nefilmarea jocului fiind de 500 lei. Filmarile constituie criteriu pentru acordarea premiilor Fair-Play.

2. Conform prevederilor regulamentare la jocul de stabilire a campioanei L IV (S-N) si la jocul de baraj interjudetean pentru promovare in Liga a III-a pot participa numai cluburi cu personalitate juridica (detinatori de CIS). In cazul neindeplinirii acestei conditii de catre echipele clasate pe primele locuri in seriile N+S, la baraj vor participa urmatoarele echipe in ordinea clasamentului, care indeplinesc aceasta conditie.

3. Pe tot parcursul campionatului L IV seniori echipele sint obligate sa foloseasca 2 jucatori sub 21 ani (nascuti 1993 si mai tineri) pe tot parcursul jocului. In caz contrar, se pierde jocul cu 3-0. Nu este obligatorie aceasta prevedere in jocurile de Cupa Romaniei si la barajul intre cistigatoarele seriilor N+S.

4. Prezenta delegatilor cluburilor la Adunarile Generale a AJF Maramures constituie criteriu pentru acordarea premiilor Fair-Play.

5. Jucatorii suspendati pentru acte de violenta, brutalitati, nu pot pleca la alta echipa pina cind nu se aplica integral penalitatile financiare aferente suspendarii.

6. In editia de campionat 2015/2016 L IV seniori pot ocupa functia de antrenor numai persoanele care detin calificare de antrenor cu Licenta „UEFA C” fotbal.

7. S-a aprobat organizarea unui campionat judetean de futsal. Inscrierile se fac in cursul lunii martie 2015, la sediul AJF Maramures, Bd. Unirii 11/J. Informatii la telefon 0262-221034.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA