AcasăActualitateSocialRegistrele agricole din Maramures nu sunt corecte comepletate (VIDEO)

Registrele agricole din Maramures nu sunt corecte comepletate (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Registrele agricole nu sunt corect completate sau nu sunt actualizate la multe dintre primariile din judet. Asta a aratat controlul efectuat recent de specialisti la unitatile administrativ teritoriale din Maramures.

Luna trecuta functionari de la mai multe institutii din judet au desfasurat un amplu control la primariile din Maramures pentru a verifica modul in care sunt completate registrele agricole si daca sunt actualizate. Este vorba de datele pentru anul 2012 si primele doua luni a lui 2013. Rezultatele verificarilor au fost prezentate in aceasta saptamana la Palatul administrativ din Baia Mare. Acestea au scos in evidenta ca doar 34 din cele 76 de unitati administrativ teritoriale au registrele agricole corespunzatoare.

Seful Directiei Judetene de Statistica a amintit si primariile care au avut “activitate buna” dar au inregistrat unele intarzieri in completarea registrelor agricole, in special pentru anul 2013.
Potrivit informatiilor prezentate, la unele primarii s-a constatat ca sunt completate doar pozitiile care au facut obiectul depunerii declaratiilor la APIA. Au fost de asemenea amintite primariile cu activitate intarziata necompletate pe anul 2013.
In timpul controalelor s-a mai constatat ca unele primarii nu au identificate numerele topografice si nici CF-urile sau ca nu exista la unele pozitii corespondenta intre registrele agricole si declaratiile de la APIA.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA