AcasăLifestyleMondenREGINA IORDANIEI – Un exemplu de eleganță

REGINA IORDANIEI – Un exemplu de eleganță

DISTRIBUIȚI

REGINA IORDANIEI, Rania, s-a remarcat încă de când a ajuns în această postură, prin eleganță, stil, finețe, bunătate și compasiune. Deși prin venele ei nu curge sânge albastru, a fost parcă născută pentru a deveni regină, datorită acestui cumul de calități pe care le are. Întreaga sa viață este una de poveste.

S-a născut în 1970, într-o familie  musulmană de palestinieni, și-a petrecut copilăria în Kuweit alături de familia sa, a studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea Americană din Cairo și a început să lucreze în domeniul marketingului într-o bancă din Iordania.

REGINA IORDANIEI

Viața sa în Iordania a căpătat o nouă turnură, cunoscându-l în anul 1992 la o recepție pe prințul, la aceea vreme, Abdullah Ben Al Hussein al Iordaniei, care urma să-i devină soț în anul următor. Mamă a patru copii, doi băieți și două fete, Rania are o viață extrem de activă în postura de regină, implicându-se activ în diverse sectoare ale vieții sociale, precum educația, sănătatea și cultura.

REGINA IORDANULUI 2REGINA IORDANULUI  3

De asemenea, empatizează cu toate clasele sociale şi este frecvent prezentă în mijlocul oamenilor, ascultându-le doleanțele și în același timp ajutându-i, lucru ce o face extrem de îndrăgită de către toată lumea. Regina este o figură cunoscută în întreaga lume, fiind considerată una dintre cele mai elegante prezențe feminine dintre personalitățile regale existente pe mapamond.

Această calitate este binemeritată, întrucât majestatea sa posedă un cumul de calități, pe care numai o regină adevărată le poate deține: eleganță la superlativ, frumusețe, stil, rafinament, finețe, bunătate, multă compasiune și implicare în societatea civilă.

Mai multe, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA