AcasăActualitatePoliticReghina a injurat un profesor de la o scoala din Somcuta Mare....

Reghina a injurat un profesor de la o scoala din Somcuta Mare. 700 lei a primit amenda de la jandarmi

DISTRIBUIȚI

Grupa operativă de jandarmerie de pe raza localităţii Şomcuta Mare a fost sesizată miercuri, 28 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, să intervină la o şcoală din localitate, unde o femeie a pătruns în incinta şcolii şi a adresat injurii unui cadru didactic. La faţa locului a fost identificată Reghina D. de 42 de ani, din Şomcuta Mare care, în conformitate cu art. 3 pct. 13 si pct.1 din Legea 61/1991, pentru „pătrunderea în incinta şcolii şi adresarea de injurii” a fost sancţionată cu  amendă contravenţională în valoare de 700 de lei.

Încălcarea normelor de acces în instituţie

Miercuri, 28 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, subofiţerul jandarm aflat în serviciu la postul de ordine interioară din cadrul  Tribunalului Maramureş din localitatea Baia Mare, a sancţionat contravenţional pe Lajos L. de 20 ani din localitatea Baia Mare pentru încălcarea normelor de acces în instituţie. În conformitate cu Legea 61/1991 persoanei în cauză i-a fost aplicat un avertisment scris.

Injurii unui trecător

Un echipaj de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare, a fost sesizat să intervină pe strada Muncii din municipiu unde, doi bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate, i-au adus injurii unei alte persoane. Pentru fapta lor, Adrian V., în vârstă de 23 ani şi Rafael T., în vârstă de 21 ani, ambii cu domiciliul în Baia Mare, au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei .

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA