AcasăAdministrațieREFERENDUM ÎN MARAMUREȘ – 163 de președinți de secții de votare s-au...

REFERENDUM ÎN MARAMUREȘ – 163 de președinți de secții de votare s-au retras până acum. Vezi ce măsuri a luat Comisia Tehnică

spot_img

DISTRIBUIȚI

REFERENDUM ÎN MARAMUREȘ   La întâlnirea Comisiei Tehnice județene pentru organizarea și desfășurarea referendumului național pentru revizuirea Constituției din data de 6 și 7 octombrie au fost discutate aspecte cu privire la principalele acțiuni. În această perioadă au fost cinci ordine de prefect (constituirea comisiei tehnice județene, constituirea grupului tehnic de lucru, reorganizarea comisie tehnice județene, dimensiunea ștampilei biroului electoral de circumscripție și graficul de distribuire a materialelor).

La nivelul județului nostru au fost organizate 435 secții de votare. Am primit de la nivel central materialele necesare pentru buna desfășurare a referendumului: 469.928 buletine de vot, 433 683 timbre autocolante și 2175 ștampile cu inscripția ”Votat”. Acestea au fost depozitate și asigurate cu pază militarizată în Palatul Administrativ. Angajații instituției noastre au pregătit, în aceste zile, toate materiale necesare pentru buna desfășurare a procesului electoral, care vor fi transportate și predate în teritoriu, conform graficului de distribuire și rutelor stabilite”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

Până în prezent, la nivelul județului Maramureș s-au retras 163 de președinți ai secțiilor de votare. Aceștia au fost înlocuiți de către Tribunalul Maramureș, prin tragere la sorți. 

 

Informații furnizate de Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA