AcasăberzmudeReferendum 2012. USL Maramures aruncă în luptă toate structurile locale!

Referendum 2012. USL Maramures aruncă în luptă toate structurile locale!

DISTRIBUIȚI

Actiunile de campanie ale USL Maramures au continuat ieri, 17 iulie 2012, prin activarea structurilor electorale de la nivel local. In acest sens, la sediul PSD Maramures, s-a desfasurat intalnirea zonala a liderilor USL Maramures, respectiv, Radu Stef, Emil Marinescu, Marinel Kovacs, din partea PNL, Mircea Ursache, Gabriel Zetea, Anton Rohian, din partea PSD, Zamfir Ciceu din partea PC, cu alesii locali USL, primari, viceprimari, consilieri locali, presedinti de organizatii locale, apartinand zonei Chioar si localitatilor limitrofe municipiului Baia Mare.
Din discutiile purtate in cadrul intalnirii de la Baia Mare a reiesit faptul ca, pe 29 iulie 2012, lupta lui Traian Băsescu împotriva românilor trebuie sa ia sfârșit. Participantii la intalnire au aratat ca sunt pregatiti sa explice maramuresenilor importanta covarsitoare a votului din 29 iulie 2012. Oamenii trebuie sa faca o alegere pentru Romania.
Este nedemn și rușinos pentru un președinte, fie și suspendat, să-și denigreze propria țară și să o pună într-o lumină defavorabilă, să-i afecteze statutul în plan european pentru a ține de scaun. Este încă un motiv pentru care Traian Băsescu nu mai poate conduce această țară.

După ce referendumul se va desfășura în cadrul normal, democratic, iar plecarea lui Traian Băsescu va fi validată de către cetățeni, întreaga Europă va avea confirmarea faptului că România este un stat de drept, democratic, că schimbările politice s-au produs în limitele constituționale, normale și că Traian Băsescu și PDL au mințit și au indus în eroare partenerii europeni.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA