Acasă berzmude Referendum 2012. Județul Maramureș a primit 471.912 buletine de vot

Referendum 2012. Județul Maramureș a primit 471.912 buletine de vot

DISTRIBUIȚI

La referendumul naţional pentru demiterea Preşedintelui României din data de 29 iulie au fost constituite în judeţ 397 secţii de votare, cu o secţie de votare în plus, în localitatea Fereşti, faţă de alegerile locale.
În staţiunea balneoclimaterică Ocna Şugatag vor fi suplimentate cabinele de vot în secţia de votare, respectiv buletinele de vot pentru a permite turiştilor să îşi exercite opţiunea electorală.
Judeţul Maramureş a primit materialele necesare desfăşurării procesului electoral. Au fost aduse de la Bucureşti şi depozitate, în spaţiu asigurat cu pază militarizată şi camere video, 471.912 buletine de vot (număr care include şi procentul suplimentar de legislaţia în vigoare, adică 10%); 397 ştampile de control; 1985 ştampile cu inscripţia „Votat” şi 471.912 timbre autocolante).

Conform informaţiilor prezentate de către Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, la data de 9 iulie a.c., în judeţul Maramureş erau înscrişi în listele electorale permanente 429.011 alegători cu drept de vot. Dintre aceştia, peste 370.000 de alegători cu drept de vot sunt posesori de carte de identitate. Raportat la numărul de alegători s-au primit cele 471.912 buletine de vot.

Bugetul la referendumul naţional din 29 iulie, pentru demiterea Preşedintelui României a fost alocat Instituţiei Prefectului pentru cheltuieli cu materialele necesare desfăşurării în bune condiţii a procesului electoral şi este în valoare de 330 mii lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA