AcasăActualitateSocialREDISTRIBUIRE - Șase noi câștigătoare la concursul de ecografii mamare organizat de...

REDISTRIBUIRE – Șase noi câștigătoare la concursul de ecografii mamare organizat de Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

DISTRIBUIȚI

În intervalul 2-3 martie 2016, Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a organizat un concurs pentru doamnele peste 40 de ani, oferind 15 ecografii mamare gratuite, care au fost acordate în urma tragerii la sorți.

Câștigătoarele au fost programate câte trei pe zi, în ordinea extragerii, iar pentru a beneficia de ecografia gratuită au fost rugate să se prezinte la Secretariatul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare unde au primit un tichet cu numele, ziua și ora la care urma să aibă loc consultul ecografic mamar realizat de medicul primar Vasile Pașca.

Consulturile au început luni, 7 martie, și au fost programate pînă vineri, 11 martie.
Din cele 15 câștigătoare s-au prezentat doar nouă, motiv pentru care cele șase ecografii rămase au fost supuse unei noi trageri la sorți. Noile câștigătoare sunt așteptate joi și vineri, 17 și 18 martie, la secretariatul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde vor primi un tichet cu numele lor, care le va aduce câte o ecografie mamară gratuită. Ecografiile vor fi realizate la data trecută în dreptul numelui fiecărei doamne, din cele enumerate mai jos.

Câștigătoarele sunt:
1. Vlașin Luminița – (joi, 17 martie 2016)
2. Domnița Ella – (joi, 17 martie 2016)
3. Sabou Aurora – (joi, 17 martie 2016)
4. Andreica Elena – (vineri, 18 martie 2016)
5. Gîrbe Otilia – (vineri, 18 martie 2016)
6. Rogojan Cecilia – (vineri, 18 martie 2016)

Ana Pop

foto sanatate.bzi.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA