AcasăActualitateRECUNOŞTINŢĂ - Flori pentru doamnele şi domnişoarele din Jandarmeria Maramureş

RECUNOŞTINŢĂ – Flori pentru doamnele şi domnişoarele din Jandarmeria Maramureş

DISTRIBUIȚI

RECUNOŞTINŢĂ Doamnele şi domnişoarele, care fac parte din personalul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş şi-au început ziua de miercuri, 8 martie, într-un mod deosebit.

RECUNOŞTINŢĂ Locotenent colonel Florişteanu Petru Marcel, inspector şef al unităţii, şi locotenent colonel Tălpăşan Ioan, adjunct al unităţii, le-au întâmpinat pe femeile care au ales să îmbrace uniforma bleu-jandarm şi pe celelalte salariate ale instituţiei la sosirea lor în unitate, fiind mesagerii întregului personal al Jandarmeriei Maramureş, oferindu-le doamnelor şi domnişoarelor  flori alături de tradiţionalele urări de primăvară.

Chiar dacă la eveniment nu a fost prezent întreg personalul feminin al unităţii, unele dintre doamne şi domnişoare fiind în misiuni sau în concedii, acestea  nu au fost  uitate, florile  fiind trimise prin colegi.

Jandarmeriţele au mulţumit colegilor pentru aprecierea de care dau dovadă zi de zi,  nu numai în această zi specială.

Mesajul inspectorului şef  al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş cu ocazia Zilei de 8 Martie: „Frumoasa sărbătoare a primăverii, Ziua de 8 Martie îmi oferă  prilejul de a vă transmite un gând bun, o floare de primăvară şi o sinceră îmbrăţişare.
Vă doresc din suflet să aveţi parte de o primăvară caldă, plină de bucurii sufleteşti şi cât mai multe împliniri alături de cei dragi”. În numele colectivului de cadre din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş.

Informaţii frunizate de IJJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA