AcasăActualitateRECRUTARE ÎN BAIA MARE – Se caută elevi pentru liceele militare

RECRUTARE ÎN BAIA MARE – Se caută elevi pentru liceele militare

DISTRIBUIȚI

RECRUTARE ÎN BAIA MARE  Centrul Militar Maramureș, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Maramureș si Statul Major al Forţelor Aeriene, va organiza activitatea de promovare a ofertei educaţionale a Ministerului Apărării Naţionale.

Activitatea se va desfasura în data de 28 martie, orele 11.00-13.00, la sala de sport a Liceului Teoretic ,,Emil Racoviţă’’ din Baia Mare.

Activitatea se adreseaza tuturor tinerilor, baieţi si fete , care doresc sa urmeze o instituţie militară de invaţâmant și cu precadere elevilor din clasele a XII-a, tineri aflaţi intr-un moment important, acela al alegerii drumului in viaţă.

La aceasta activitate își vor prezenta oferta educaţională Academia Forţelor Aeriene și Şcoala Militară de Maiștri și Subofiţeri a Forţelor Aeriene.

Activitatea de promovare va fi susţinută și de un stand de prezentare a instituţiilor militare de invaţamânt amintite, dispus la intersecţia bulevardului Traian cu bulevardul Unirii (lângă hotelul Mara) iar tinerii vor putea interacţiona direct cu reprezentanţii acestora pentru a se informa despre pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a deveni studenţi sau elevi militari și despre oferta educaţională.

Recrutori din cadrul Centrului Militar Maramureș vor oferi detalii despre cariera militară, iar tinerii inscriși deja în aceste unităţi de învăţământ le vor povesti ce înseamna concret „viaţa de boboc militar”.

In funcţie de condiţiile meteo, la sfârșitul prezentării, aeronave de luptă aparţinând Statului Major al Forţelor Aeriene vor survola Liceului Teoretic ,,Emil Racoviţă’’.

Sursă info: Baia Mare TV

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA