AcasăEvenimentSportRECORD INCREDIBIL - Meci de Liga 1 unde s-au vândut doar patru...

RECORD INCREDIBIL – Meci de Liga 1 unde s-au vândut doar patru bilete

DISTRIBUIȚI

RECORD INCREDIBIL Meciul ASA Târgu Mureş – ACS Poli a produs un nou record negativ în istoria Ligii 1. Pentru această partidă s-au vândut doar patru bilete. Meciul a fost mutat pe stadionul lui CFR Cluj, deoarece terenul lui ASA are probleme cu instalaţia de încălzire scrie Pro Sport.

RECORD INCREDIBIL Partida dintre ASA Târgu Mureş şi ACS Poli a stabilit un record pentru acest sezon şi, probabil, în istoria Ligii 1.

Spectatorii din Cluj au fost total dezinteresaţi de această dispută din subsolul clasamentului şi organizatorii au reuşit să vândă doar PATRU bilete.

Iniţial, meciul ar fi trebuit să se dispute pe arena din Târgu Mureş, dar terenul are problema cu încălzirea.

Drept urmare, oficialii lui ASA Târgu Mureş au cerut ca meciul să fie mutat la Cluj, pe stadionul lui CFR, arena de rezervă trecută în dosarul de licenţiere.

Este cea mai slabă asistenţă din acest sezon şi, probabil, din istoria Ligii 1. De asemenea, ar putea fi record şi pentru primele ligi din campionatele din Europa.

Pe lângă cei patru suporteri care şi-au cumpărat bilete, la meci au mai venit şi aproximativ 15-20 de fani care şi-au cumpărat abonamente la începutul sezonului.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA