Acasă Actualitate Politic RECONFIRMARE - Primarul din Ariniș, reales președinte al LAL Maramureș

RECONFIRMARE – Primarul din Ariniș, reales președinte al LAL Maramureș

DISTRIBUIȚI

În urmă cu câteva zile, Liga Aleșilor Locali a PSD Maramureș și-a stabilit structura internă de conducere, în prezența președintelui filialei județene a social-democraților, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean. Întâlnirea de alegeri s-a desfășurat în localitatea Ariniș, iar primarul comunității, Gheorghe Mureșan a fost reconfirmat președinte al acestei structuri. Totodată, în funcțiile de vicepreședinți au fost numiți Ioan Pasere, primar al comunei Strâmtura, Ioan Herbil, primarul din Rona de Jos, Ioan Buda, primar al comunei Lăpuș, Bogdan Pop, Oarța de Jos, Florian Luca, primarul din Sălsig, Gheorghe Buda, viceprimarul orașului Șomcuta Mare și Dumitru Marinescu, viceprimarul orașului Tăuții Măgherăuș.Trezorier a fost ales Gavrilă Dologa, din Săcel, în timp ce secretar a fost desemnat consilierul județean al PSD, Cosmin Butuza.

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a arătat că Liga Aleșilor Locali s-a transformat, în ultimii trei ani, într-o adevărată platformă de dezbatere a problemelor comunităților locale. ”Am avut, de-a lungul timpului, plăcuta surpriză să văd propuneri concrete transmise prin intermediul parlamentarilor PSD Maramureș, care s-au transformat în îmbunătățiri la legislația în vigoare. Faptul că propunerile lor sunt întotdeauna bine argumentate este meritul primarului Gheorghe Mureșan și al echipei de primari și consilieri ai PSD. Propunerile Ligii Aleșilor Locali ai PSD se bazează pe experiența muncii de zi cu zi în folosul comunității”, a explicat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean. 

Proaspăt reconfirmatul președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PSD Maramureș, primarul comunei Ariniș, Gheorghe Mureșan a declarat că întâlnirea a decurs normal, ca între colegi, iar la final s-au stabilit țintele cele mai importante ale anului 2016: câștigarea alegerilor locale, iar apoi a alegerilor parlamentare.

”Am fost reconfirmat de colegii mei social-democrați pentru al treilea mandat și doresc să le mulțumesc pentru votul de încredere. La nivelul Ligii Aleșilor Locali vom începe pregătirea campaniilor electorale, vom aborda cu seriozitate confruntările politice de anul viitor. Vom stabili întâlniri zonale, prima urmând să fie în comuna Strâmtura, peste deal, la colegul nostru, Ioan Pasere”, a declarat Gheorghe Mureșan.

Gabriel Zetea a declarat că susținerea proiectelor și programelor de dezvoltare ale comunităților locale din Maramureș a reprezentat prioritatea absolută a organizației județene a PSD:

”Am încercat în ultimii trei ani, prin seriozitate constantă și profesionalism, să accesăm fonduri pentru finanțarea proiectelor ce au zăcut, ani de zile, pe rafturile ministerelor. Și vorbim de rezultate care astăzi se văd. Anual, primim de patru – cinci ori mai mulți bani pentru finanțarea proiectelor locale: infrastructură rutieră, consolidări și aducțiuni de apă, reabilitarea școlilor și a grădinițelor. În sfârșit, putem vorbi în Maramureș despre proiecte finalizate și nu doar promisiuni”.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA