AcasăEvenimentSportRECOMPENSĂ - Premii Fair Play acordate de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș

RECOMPENSĂ – Premii Fair Play acordate de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

RECOMPENSĂ Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) a împărţit azi, 6 decembrie, echipament sportiv, cupe și diplome în valoare totală de 30.000 lei celor mai disciplinate echipe ale sezonului 2015/2016. 

RECOMPENSĂ Unirea Șișești (Liga 4, seniori), Salina Ocna Șugatag (Liga 4, juniori) și Solaris Pribilești (Liga 5) au fost campionii disciplinei în anul competițional precedent.

La sediul AJFMM, președintele Cristian Balaj a acordat Premiile Fair Play pentru sezonul 2015/2016.

ajf

Echipament sportiv, cupe și diplome au primit cele mai cuminți grupări ale județului. Unirea Șișești (locul 1), Viitorul Ulmeni (locul 2) și Iza Dragomirești (locul 3) sunt premianții Ligii a patra, seniori.

La juniori, podiumul disciplinei arată astfel pentru 2015/2016: Salina Ocna Șugatag – locul 1, Electrica Baia Mare – locul 2, Zorile Moisei – locul 3. În Liga a cincea au fost răsplătite pentru fair play Solaris Pribilești (locul 1), AS Minerul Băiuț (locul 2) și AS Mireșu Mare (locul 3).

În 2011 Cristian Balaj a lansat proiectul premierii celor mai fair play echipe din Liga a patra – seniori și juniori – și din Liga a cincea, în baza unui parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

”De când jucătorii se preocupă numai de fotbal, au apărut și rezultatele: s-a diminuat numărul de incidente, a scăzut numărul etapelor de suspendare, a crescut numărul de noi legitimări și, din 2013, în fiecare an campioana Maramureșului a promovat în eșalonul superior.

cristi-balaj

I-am pierdut pe unii pe parcurs, pe cei care nu au înțeles că față de incidente toleranța noastră este 0”, a declarat Balaj.

 

AJFMM are peste 3.600 de membri activi, fiind asociaţia sportivă cu cel mai mare număr de sportivi legitimaţi şi cu cea mai largă acoperire geografică din judeţ.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA