AcasăActualitate112RECOMPENSĂ PENTRU CINE I-A VĂZUT | Niște maramureșeni au furat doi cai,...

RECOMPENSĂ PENTRU CINE I-A VĂZUT | Niște maramureșeni au furat doi cai, cu duba, din județul Satu Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cai furați ziua în amiaza mare în zona Tășnadului din județul Satu Mare. Proprietarul spune că animalele au fost urcate într-o autoutilitară înmatriculată în județul Maramureș și se oferă recompensă pentru prinderea hoților. De asemenea, a fost anunțată și Poliția, care se află pe urmele indivizilor. Autoturismul este căutat acum de către Poliție, dar se verifică și piețele de animale, în special cele din județul Maramureș, scriu jurnaliștii sătmăreni de la PresaSM.ro

Caii din imagine au fost furați din Satu Mare cu mașina din imagine, cu numărul de Maramureș. Cine poate da informații despre mașină sau despre cai oferim recompensă! Vă rog să mă ajutați cu o distribuire! Informații la numărul de telefon 0770.201.981”, este mesajul proprietarei, care oferă recompensă.

La finalul anului trecut, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Viile Satu Mare au identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma activităților investigative, polițiștii au constatat faptul că doi tineri de 19 și 25 de ani, domiciliați în județele Maramureș și Sălaj, ar fi pătruns fără drept pe o pășune din localitatea Tireac, de unde ar fi sustras o cabalină.

Conform informațiilor PresaSM, calul – care a fost furat în 3 septembrie 2023 – a fost recuperat de la o expoziție ecvestră care a avut loc în municipiul Baia Mare, fiind identificat de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Baia Mare. Până când a fost găsit, animalul a fost vândut și revândut succesiv. Prejudiciul rezultat, de 15.000 de lei, a fost recuperat în totalitate. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursă: PresaSM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA