Acasă LIFE RECLAMAȚIE NEOBIȘNUITĂ – „Nu pot merge la toaletă din cauza păcănelelor”

RECLAMAȚIE NEOBIȘNUITĂ – „Nu pot merge la toaletă din cauza păcănelelor”

DISTRIBUIȚI

RECLAMAȚIE NEOBIȘNUITĂ  Un buzoian care iubește jocurile de noroc, în special celebrele păcănele, își caută dreptatea la OPC după ce, spune el, nu a putut merge la toaletă din cauza aparatelor.

 

Bărbatul spune că tocmai când prinsese o zi bună, îndreptându-se spre un frumos câștig, a constatat că aparatul de păcănele nu avea funcție de pauză și îl împiedica să-și satisfacă nevoile fiziologice. Jucătorul derula un joc de păcănele progresiv, cu mai multe aparate conectate la un singur server.

RECLAMAȚIE NEOBIȘNUITĂ Astfel, dacă jucătorul lua o pauză, alt parior putea să câștige potul pentru care acesta se lupta.

Citește și  GHINION – Un bărbat a rămas blocat într-un tomberon

El s-a trezit, astfel, în fața unei mari dileme: să meargă la toaletă și să nu mai poată supraveghea aparatul care continua să joace, sau să rămână la butoane, dar să facă pe el.

„Am fost contactați telefonic să ne deplasăm la o sală de jocuri unde un jucător nu se putea ridica de la masă să se ducă la toaletă. Nu putea să pună stop-joc pentru că pierdea potul. Am luat-o ca atare și nu i-am dat curs”, a explicat Nicușor Dinulescu, comisar în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului.

Sursă info.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA