AcasămodeleRECLAMĂ LA BERE – (FOTO) Jean Claude Van Damme a filmat în...

RECLAMĂ LA BERE – (FOTO) Jean Claude Van Damme a filmat în România cu câinii unui preot bistrițean

DISTRIBUIȚI

Zilele trecute, starul de la Hollywood Jean Claude Van Damme a filmat o reclamă în România, mai exact la Bâlea Lac. Alături i-au fost cinci exemplare de câini Husky Siberian, care aparţin unui preot romano-catolic care slujeşte într-o biserică din Bistriţa-Năsăud, de la poalele Munţilor Rodnei.

Pentru a doua oară, starul de la Hollywood Jean Claude Van Damme a filmat o reclamă pe meleaguri româneşti. Filmarea a avut loc la Bâlea Lac, spotul promovând o bere americană, care însă nu se găseşte în magazinele din România.

Deşi scenariul spotului a fost ţinut secret de către echipa de filmare, companionii starului au fost cinci exemplare de câini Husky Siberian. Aceştia aparţin preotului romano-catolic Kiss Attila care locuieşte în Bistriţa-Năsăud.

Acesta slujeşte şi el într-un colţ de rai, în localitatea Rodna, la poalele Munţilor Rodnei. Tot acolo se şi antrenează cu patrupedele, cu care participă la competiţii internaţionale de atelaje cu câini.

Cei 5 câini care au apărut alături de Van Damme în reclamă sunt fie campioni naţionali sau internaţionali, fie au părinţi campioni, preotul Kiss Attila fiind cunoscut pentru exemplarele deosebit de valoroase.

Actorul s-a arătat impresionat de frumuseţea câinilor şi chiar a cerut gazdelor sale din Bâlea Lac mai multe bucăţi de piept de pui pentru a îi hrăni.

Câinii au fost însoţiţi de medicul veterinar Dan Moldovan, care spune despre Van Damme că este foarte sociabil şi deschis, nu este înconjurat de gărzi de corp şi nu are fiţe deloc. Modestia starului de la Hollywood l-a impresionat pe medicul veterinar. (adevarul.ro)646x404 (3)646x404

646x404 (2)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA