AcasăslolvaciaRECITAL DE EXCEPȚIE - Balada românească a cucerit publicul din Marea Britanie

RECITAL DE EXCEPȚIE – Balada românească a cucerit publicul din Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

Violonistul Bogdan Alexandru Costache acompaniat de pianista Andrada Maria Brisc au cucerit publicul din UK cu “Balada” de Ciprian Porumbescu şi alte câteva piese atent alese din repertoriul universal, într-un recital de  exceptie susţinut în UK sâmbătă, 17 octombrie, la Benfleet în Essex si duminică, 18 octombrie 2015, în Londra.

La invitația părintelui Eduard-William Fărtan, Rectorul Misiunii Romane Greco-Catolice din Londra, cei doi tineri artiști au concertat în fața unui numeros public de toate vârstele, melomani englezi și români, oferind un recital plin de încărcătura emoțională.

Sunetul elegant al viorii și virtuozitatea fascinantă a interpretării violonistului Bogdan Alexandru Costache împletite cu acordurile minunate ale pianului în interpretarea sensibilă a Andradei Maria Brisc au încântat publicul britanic, care a răsplătit talentul tinerilor artiști cu ropote de aplauze, smulgându-le promisiunea de a se întoarce cât de curând și a susține un nou concert!

“Am avut marea bucurie de a oferi publicului din UK un regal muzical susținut de doi tineri artiști români de excepție, violonistul Bogdan Alexandru Costache, o prezență constantă a scenei de concert și pianista Andrada Maria Brisc o artistă desăvârșită. Misiunea Romana Greco-Catolică se implică constant în organizarea evenimentelor culturale de bună calitate încă de la începutul activităţii ei în urmă cu patru ani și este interesată de colaborările româno-britanice pentru păstrarea și transmiterea valorilor culturale și tradiționale românești  în Regatul Unit” a declarat Pr. Dr. Eduard Fărtan.

Evenimentele culturale de promovare a valorilor românești peste hotare inițiate de Misiunea Română Greco-Catolică și susținute de RoEvents se bucură de succes și sunt așteptate cu interes de publicul meloman, iubitor de muzică bună, cultă sau tradițional românească!

Veronica Costache

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA