AcasăEvenimentSportREACȚII DUPĂ SUPERBA VICTORIE – Declarații la finalul meciului, titluri din mass-media...

REACȚII DUPĂ SUPERBA VICTORIE – Declarații la finalul meciului, titluri din mass-media românească

DISTRIBUIȚI

La conferința de presă de după terminarea partidei s-au făcut declarații în conformitate cu ceea ce s-a întâmplat în teren.

Am apreciat realismul antrenorului Roșca și ne-au mers la inimă cuvintele rostite de admirabila Allison Pineau. Apropo de Pineau. Să sperăm că zvonurile privind o eventuală plecare a ei la echipa Vardar Skopje, după terminarea actualului sezon, nu se vor adeveri. Vreau să spun că ele vor fi infirmate de conducere și sponsorul echipei, singurii care pot împiedica această mutare ce ar dezechilibra total jocul echipei noastre.

Foarte corecte și afirmațiile reputatului tehnician maghiar, dovadă că nu întâmplător stă de atâția ani pe banca unei echipe de asemenea valoare.

“Este o victorie importantă. O victorie mare. Îmi felicit jucătoarele pentru dăruirea cu care au luptat. A fost un meci foarte tare, am luptat pentru fiecare minge și am câștigat două puncte extrem de importante. Felicit echipa pentru jocul de azi. Și, nu în ultimul rând, le mulțumesc suporterilor pentru ce au făcut în această seară! Azi trebuie să savurăm acest succes și mai departe trebuie să luăm partidele pas cu pas. Pot să vă garantez doar că ne vom lupta pentru fiecare minge în fiecare meci, încercând să facem totul pentru victorii!”(Aurelian Roșca, antrenor HCM Baia Mare)

“Îmi felicit echipa pentru jocul din această seară. Sunt mândră de echipa mea! A fost un meci dur, dar am jucat precum o adevărată echipă și am făcut o treabă bună. Am făcut un pas important spre sferturile EHF Champions League. Atmosfera a fost extraordinară și doresc să felicit suporterii pentru acest lucru!” (Allison Pineau, HCM Baia Mare)

“Nu este nimic de zis după acest meci. Echipa din Baia Mare ne-a fost superioară la toate capitolele și a obținut în final o victorie absolut meritată. E păcat doar că am suferit așa o înfrângere în fața atâtor suporteri care au venit până aici să ne vadă!” (Gabor Elek, antrenor FTC-Rail Cargo Hungaria)

“Este o înfrângere rușinoasă. Nu am făcut ceea ce trebuia să facem nici în apărare, nici în atac…” (Zita Szucsanszki, FTC-Rail Cargo Hungaria).

Reacții în presa românească

Succesul echipei băimărene a fost și este amplu comentat în presa de specialitate, dar nu numai. Mass-media a consemnat cum se cuvine victoria de excepție a fetelor noastre, prin ea Baia Mare fiind pe prima pagină a presei din întreaga țară. Zău că nu există alt ambasador mai bun care să-ți facă publicitate, în afara performanței sportive!

*Aproape de perfecție! HCM Baia Mare obține o victorie spectaculoasă în fața lui Ferencvaros! (handbalvolei.ro)

*Victorie mare pentru HCM Baia Mare în Champions League! A zdrobit Ferencvaros, scor 32-24. (Gazeta sporturilor)

*Victorie spectaculoasă pentru HCM Baia Mare, în Liga Campionilor, cu FTC Rail Cargo (agerpres.ro)

*Liga Campionilor, handbal feminin: HCM Baia Mare, victorie spectaculoasă în fața vicecampioanei Ungariei. (ActiveNews‎)

*Victorie mare pentru fetele de la HCM Baia Mare, în Liga Campionilor, cu Ferencvaros (sport news.

*Victorie spectaculoasa pentru HCM Baia Mare, in Liga Campionilor, cu FTC Rail Cargo (HotNews.ro)

*Cea mai mare victorie pentru Baia Mare în acest sezon de Ligă! 32-24 cu Ferencvaros, campioana Ungariei (sport.ro)

*Baia Mare a DISTRUS Ferencvaros! Visul SFERTURILOR prinde contur (Fanatik.ro)

*Baia mare s-a dezlănțuit cu Ferencvaroș și a făcut un pas uriaș către sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Allison Pineau a făcut show (prosport.ro)

*Liga Campionilor. Miroase a calificare la Baia Mare, victorie de răsunet cu Ferencvaros. Fanii maghiari au venit cu steagul secuiesc (adevarul.ro)

*BUCURIE pentru români! FELICITĂRI! HCM Baia Mare a bătut Ferencvaros. (voceatransilvaniei.ro)

*HCM Baia Mare obţine puncte importante în Liga Campionilor (Radio România Actualități)

Grigore Ciascai

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA