AcasăLifestyleMondenREACŢIE NEAŞTEPTATĂ – Ce a spus Dan Negru după ce Carla’s Dreams...

REACŢIE NEAŞTEPTATĂ – Ce a spus Dan Negru după ce Carla’s Dreams a oprit concertul susţinut la Târgovişte

DISTRIBUIȚI

REACŢIE NEAŞTEPTATĂ  Dan Negru a avut prima reacție după ce solistul de la Carla’s Dreams a oprit concertul pe care îl susținea la Târgoviște. Momentul a avut loc după ce un tânăr a aruncat cu bani în el, pe scenă în timp ce acesta cânta.

Dan Negru a postat un mesaj pe contul de socializare cu privire la incidentul petrecut la Târgoviște.

„Plecarea lui Carla’s Dreams din mijlocul unui spectacol e efectul unui showbiz încropit. Culisele show-biz-lui românesc, la propriu, n-ar primi avize nici de la ISU, nici de la SANEPID. Am văzut artiști importanți care-și schimbă ținutele în WC-uri. Am văzut nume mari care cântă în condiții insalubre, în cârciumi ieftine,cu două boxe puse pe podea. Am văzut dive care se schimbă în spatele unor cearceafuri ținute drept paravan de dansatoarele lor”, a scris Dan Negru pe o reţea de socializare.

Citeşte şi SE ÎMPART DIN NOU – Ajutoarele europene rămase în stoc sunt redistribuite

„Eu însumi am trecut prin situații stânjenitoare acceptând să prezint te miri ce spectacole…Un reportaj cu camera ascunsă în culisele spectacolelor ar face un mare deliciu multora. Mă miră că nu i-a trecut nimânui prin cap să o facă…Nu, publicul românesc nu e prost-crescut. Dobitoci există și în America sau Anglia, doar că acolo, elitele show-bizului sunt intangibile si culisele spectacolelor ar primi avize de la SANEPID…Măcar atât…”, a mai transmis acesta.

Solistul de la Carla’s Dreams a oprit concertul pe care trupa îl susținea la Târgoviște, după ce un tânăr a aruncat cu bani în el, pe scenă în timp ce acesta cânta. Un tânăr s-a apropiat de scenă și a început să arunce cu bani în solist, pe modelul petrecerilor cu manele.

Cântărețul de la Carla’s Dreams s-a simțit jignit, a luat banii și i-a aruncat în față târgovișteanului, după care a părăsit scena.

”Vă mulțumim mult!”, a spus el și a plecat de pe scenă, într-un cor de fluierături și înjurături. Colegii de trupă au rămas pe scenă, neștiind cum să reacționeze și dacă vor continua sau nu concertul.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA