spot_img
AcasăActualitateSocialREACŢIE A UNUI FOST JURAT MASTERCHEF - Adi Hădean acuză o țeapă...

REACŢIE A UNUI FOST JURAT MASTERCHEF – Adi Hădean acuză o țeapă a Guvernului

DISTRIBUIȚI

REACŢIE Cunoscutul bucătar Adrian Hădean, fost jurat la MasterChef, omul care a găsit la recepţia oficială Cioloş-Hollande, acuză o „ţeapă” a Ministerului Economiei.

REACŢIE Prezent la Salonul Internaţional de Alimentaţie (SIAL) de la Paris, Hădean a transmis în direct pe Facebook situaţia tristă a producătorilor români care sunt la eveniment sau doar ar fi vrut să fie.

Potrivit lui Adrian Hădean, Ministerul Economiei a promis sprijin producătorilor români care doreau să participe la SIAL Paris. În ultimul moment, planurile au căzut, iar producătorii au fost anunţaţi că trebuie să achite 1500 de euro pentru a participa.

Ministerul ar fi organizat şi o licitaţie pentru organizarea unui stand.

Îînsă firma câştigătoare a fost lăsată baltă. Mai mult, oficialii guvernamentali vor să sancţioneze firmele care nu şi-au permis să participe, după anularea sprijinului oferit de minister.

citişte şi HAI LA PROIECȚIE DE FILM – Sălbăticia din Carpați, bogăție pentru oameni

„De ce să mai sanţionezi nişte oameni dacă oricum le-ai tras un şut în fund? Pentru că nu au fost aici? ‘Da, pentru că nu au fost aici, că noi am plătit ca ei să intre într-un catalog.’ Hai, serios.

E normal? Mie nu mi se pare normal. Aş zice Hai România, dar hai poate în altă parte”, a fost concluzia fostului jurat de la MasterChef.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA