AcasăActualitateSocialRAZIE - Marfa contrafacuta in valoare de 4.000 lei confiscata de politieii...

RAZIE – Marfa contrafacuta in valoare de 4.000 lei confiscata de politieii Serviciului de Investigarea Fraudelor Maramures

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii desemnaţi din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat verificări pe linia descoperirii, combaterii şi sancţionării activităţilor ilicite de comerţ cu produse contrafăcute pe raza municipiului Baia Mare. Cu această ocazie au fost verificaţi cinci agenţi economici, fiind constatate două infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs contrafăcut. Totodată a fost dispusă confiscarea mărfurilor contrafăcute, respectiv articole de îmbrăcăminte şi ceasuri de mână care purtau însemne de mărci protejate, cu o valoare totală de aproximativ 4.000. Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, vor fi efectuate acte de cercetare pentru comiterea infracţiunilor de punere în circulaţie fără drept a unui produs contrafăcut, faptă prevăzută de Legea 84/1998.

Amenzi de 5.600 lei aplicate de oamenii legii pentru nereguli la regimul circulaţiei şi al comerţului

În târgul care se organizează săptămânal marţea, în localitatea Rona de Sus, poliţiştii secţiei rurale din zonă au efectuat ieri o acţiune.  În urma activităţilor desfăşurate au fost controlate 86 de autovehicule iar 32 de persoane care efectuau activităţi comerciale în piaţă au fost verificate. De asemenea, poliţiştii au controlat şi patru societăţi comerciale. În total s-au constatat abateri, atât la legea privind reglementarea comerţului în România cât şi la codul rutier, pentru care s-au aplicat 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.600 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA