spot_img
AcasăActualitateSocialRAZIE - 17 prostituate au fost identificate de politistii baimareni

RAZIE – 17 prostituate au fost identificate de politistii baimareni

DISTRIBUIȚI

În cursul nopţii trecute, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au organizat o acţiune privind combaterea prostituţiei. 12 poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică au patrulat în intervalul 04.07. ora 22,00 – 05.07.2012, ora 06,00, pe raza municipiului, în cadrul unei acţiuni organizate privind depistarea persoanelor care practică prostituţia. 

Poliţiştii au identificat 35 de persoane care nu şi-au putut justifica prezenţa în locurile respective. Dintre acestea, 17 s-au dovedit a fi prostituate. În conformitate cu legea 61/1991 republicată, art. 3 pct. 6), atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, constituie contravenţie. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 8.500 lei.

Doi tineri din Ialomiţa au fost amendaţi de poliţişti deoarece vindeau ilegal produse către populaţie

Ieri, 04.07.2012, o patrulă de siguranţă publică a Poliţiei Baia Sprie se afla în serviciu pe strada Gutinului din localitate. La ora 16,30 cei doi poliţişti care formează echipajul au identificat două persoane care deţineau asupra lor mai multe bunuri şi pe care le ofereau cetăţenilor spre vânzare. Cei doi au fost identificaţi de către poliţişti ca fiind Samuel P. de 19 ani şi Lucian D., de 22 ani, ambii cu domiciliile în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa. Printre bunurile pe care le comercializau, alături de diverse articole de îmbrăcăminte se aflau şi scule electrice, pentru care cei doi nu au putut prezenta poliţiştilor acte de provenienţă.  Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii nr.12/1990 privind regimul comerţului iar bunurile, în valoare de 600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA