AcasăMARAMURESUL ISTORICRĂZBUNARE LA VIŞEU DE SUS? - O poliţistă de frontieră şi un...

RĂZBUNARE LA VIŞEU DE SUS? – O poliţistă de frontieră şi un student la Academia de Poliție, bătuţi de un bărbat proaspăt eliberat din penitenciar

DISTRIBUIȚI

Un caz deosebit de grav s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, la Vișeu de Sus. O polițistă de frontieră și un student la Academia de Poliție au fost bătuți de un individ proaspăt eliberat din penitenciar.

Nu se cunosc prea multe despre ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la astfel de fapte. Se ştie doar că studentul la Academia de Poliție făcuse practică tocmai la pușcăria unde fusese închis viseuoanul.

Surse din rândul anchetatorilor spun că alarma a fost dată la 112 azi noapte în jurul orei 2.45 la Vişeu de Sus. Mai multe echipaje de interventie ale poliției s-au deplasat la fața locului. Acolo au găsit doi tineri bătuţi și un autoturism devastat.

Cei doi au primit îngrijiri medicale, polițiștii demarând o anchetă.

Tânăra este angajată a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, iar tânărul este student la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, arată Vasile Dale.

Anchetatorii au identificat și agresorul: un bărbat din Vişeu de Sus, recidivist, proaspăt eliberat din pușcărie.

Coincidență sau nu, polițistul student făcuse practică tocmai la pușcăria unde era încarcerat agresorul. Să fii vorba despre o răzbunare?

Anchetă coordonată de un procuror este în plină desfăşurare la Vişeu de Sus. Până în acest moment suspectul nu a fost reținut.

Ştire în actualizare

Sursa info Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA