AcasăNews AlertRĂZBOI ÎN PMP MARAMUREȘ - Membrii de partid, revoltaţi pe Lucian Morar...

RĂZBOI ÎN PMP MARAMUREȘ – Membrii de partid, revoltaţi pe Lucian Morar din cauza listelor pentru parlamentare

DISTRIBUIȚI

Membrii PMP Maramureş sunt la un pas de revoltă din cauza listelor întocmite pentru alegerile parlamentare. La ultima şedinţă care a avut loc sâmbătă, 29 octombrie, mai mulţi PMP-işti le-au cerut socoteală lui Lucian Morar şi Adrian Todoran pentru felul în care s-au întocmit listele  de candidaţi.

 

De pe acestea lipsesc membrii UNPR, partid care a acceptat să facă fuziune cu PMP. Acestă fuziune nu este încă finalizată, existând mai multe contestaţii la adresa ei, iar astfel de acţiuni, precum cea întreprinsă de Morar, ar destabiliza şi mai mult alianţa care este oricum extrem de fragilă.

Mai mult, colegii l-au acuzat pe Lucian Morar că face o „politică de necolaborare” în cadrul partidului şi din această cauză, întreaga Organizaţie Municipală UNPR Baia Mare a ales să se alăture liberalilor.

Cei prezenţi la şedinţa de sâmbătă a PMP au fost extrem de nemulţumiţi şi şi-au exprimat dezacordul faţă de persoanele care deschid listele pentru parlamentare şi care le-au fost impuse, fără a exista o consultare în prealabil.

În consecinţă, având în vedere starea de revoltă şi nemulţumire care domneşte în PMP Maramureş, în campanie, Morar şi Todoran ar putea avea parte chiar de la colegi de indiferenţă sau acte de sabotaj.

Starea de nemulţumire a fost amplificată de întâlnirea UNPR-iştilor care a avut loc cu o zi înainte, la Sala Millennium din Baia Mare şi la care au participat aproximativ 100 de persoane.

În ciuda faptului că s-a dorit deturnarea ei de către membri PMP, şedinţa a fost convocată conform prevederilor statutului UNPR. În cadrul Conferinţei Judeţene s-a decis denunțarea unilaterală a ACORDULUI de fuziune dintre UNPR și PMP. Acordul de fuziune a fost încălcat de cei care conduc PMP, atât de la centru cât și de la județ, „prin manifestări nedemocratice, discreționare, dictatoriale prin amenințări și injurii, prin terfelirea adversarilor prin intermediul presei cumpărate, prin dezinformări și denaturări ale adevărului”, arată surse din interiorul UNPR.

Tot în cadrul întâlnirii, a fost stabilită şi o delegaţie care va participa la Bucureşti la Conferinţa Naţională Extraordinară UNPR. Delegaţia care va participa din Maramureş a primit vot pozitiv din partea membrilor care au participat la Conferinţa Judeţeană pentru a denunţa fuziunea UNPR cu PMP. La întâlnirea din Bucureşti vor participa reprezentanţi ai UNPR din peste 31 de judeţe din ţară care se confruntă cu situaţii similare cu cea din Maramureş.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA