AcasăActualitate112RĂZBOI ÎNTRE CONTRABANDIȘTII MARAMUREȘENI – Au aruncat o grenadă rusească la ușa...

RĂZBOI ÎNTRE CONTRABANDIȘTII MARAMUREȘENI – Au aruncat o grenadă rusească la ușa unei familii care nu și-ar fi plătit datoriile

DISTRIBUIȚI

RĂZBOI ÎNTRE CONTRABANDIȘTII MARAMUREȘENI   Incident grav azi noapte la Valea Vişeului. Pe fir au intrat ofiţerii SRI şi procurorii DIICOT. Gospodăria unei familii a fost atacată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu o grenadă rusească. La Valea Vişeului o familie a trecut prin momente de groază când o grenadă rusească a explodat în curtea lor fără să facă victime, din fericire.

Doar trei ani au trecut de când o familie din aceeaşi zonă a fost atacată în miez de noapte de persoane înarmate cu mitraliere.

A fost se pare un semnal că oamenii trebuie să îşi plătească datoriile pentru ţigările aduse şi traficate în România.

La primele ore ale dimineţii de azi localitatea de pe graniţa cu Ucraina a fost împânzită de ofiţeri SRI, de poliţişti, lucrători antitero,poliţişti de frontieră. Toţi încearcă să găsească cine a aruncat grenada.

Mai mult, într-o altă localitate din apropiere o alta grenadă a explodat tot în curtea unui maramureşean. În niciunul dintre cazuri nu a fost depistat făptaşul.

IPJ Maramures a fost sesizat cu privire la faptul în localitatea Valea Viseului, în curtea unui imobil aparținând lui C. M. s-a utilizat un dispozitiv explozibil (posibil grenadă). Nu sunt victime, doar ușa de la intrare a fost distrusă parțial. A fost trimisa echipa complexă pentru CFL, inclusiv echipa pirotehnica de la SRI.

Se apreciază că este vorba de o “atenționare pentru neplata unor țigări”. Familia este cunoscuta ca având preocupări de contrabanda cu țigări. Exista și dosare penale în acest sens. Casa este situata la 200-300 de metri de granița. Se efectuează în continuare cercetarea la fata locului.

 

Sursă info: Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA