AcasăMARAMURESUL ISTORICRĂTĂCIȚI PE MUNTE - Cinci persoane, blocate pe varful Pop Ivan din...

RĂTĂCIȚI PE MUNTE – Cinci persoane, blocate pe varful Pop Ivan din cauza vremii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Jandarmii montani si paramedicii de la Viseu de Sus au plecat acum aproximativ o ora in cautarea a cinci persoane care s-au ratacit pe varful Pop Ivan din zona Crasna Viseului, localitatea Bistra.

Din informatiile care se cunosc pana la aceasta ora vorbim despre cinci persoane care au fost surprinse de vremea rea si care nu au mai reusit sa gaseasca drumul de intoarcere. Echipa de cautare va aduce oamenii de pe munte in conditii de siguranta, iar medicii vor avea grija de starea lor de sanatate.

ACTUALIZARE (ora 22.00)

Echipajele de intervenție au ajuns la cele cinci persoane rătăcite pe munte. Acestea au fost preluate și la această oră sunt în drum spre locul până în care s-a reușit accesul cu autovehiculele din dotare. Din fericire toți sunt sănătoși. Aceștia urmează să fie examinați medical.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

Ieri, 20.09.2015, la ora 12.20, prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență, 112, s-a anunțat faptul că 5 persoane, care au pornit pe un traseu montan în zona Crasna Vișeului, vârfului Pop Ivan,  au rămas blocate pe munte din cauza condițiilor meteorologice și a oboselii. Imediat, la sediul I.S.U. Maramureș s-a constituit comandamentul operațional, iar spre locul indicat de către apelant a pornit o echipă mixtă formată din jandarmi montani, pompieri și paramedici din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, salvamontiști, polițiști de frontieră și localnici.  Căutările au durat aproximativ 8 ore, iar în jurul orei 20.00 cele 5 persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 35 de ani, au fost găsite localizare, iar în jur de ora 1.00 au fost coborâte în siguranță la cabana Paltin. Niciuna dintre persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA