AcasăActualitate112RĂTĂCIT ÎN MUNȚI – Un tânăr din Cavnic a fost căutat ore...

RĂTĂCIT ÎN MUNȚI – Un tânăr din Cavnic a fost căutat ore întregi prin pădure de jandarmii montani

DISTRIBUIȚI

RĂTĂCIT ÎN MUNȚI  Sâmbătă, 19 mai a.c., în jurul orei 22:00,  am fost informaţi cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a apelat sistemul de urgenţă 112, prin care menţiona faptul că  s-a rătăcit în zona montană. Militarii din cadrul  Postului Montan de Jandarmi Cavnic,  au luat legătura telefonică cu persoana în cauză, care le-a declarat că se află undeva spre Mogoşa, în zona împădurită a oraşului.

După acestea, jandarmii s-au deplasat înspre locul indicat iar acea persoană a fost găsită sub locul numit Pietrele Şoimului. Jandarmii au constatat că persoana era un tânăr cu vârsta de 18 ani din localitatea Cavnic, că acesta era în stare bună de sănătate, dezorientat şi speriat.

Persoana a fost transportată până la sediul Postului Montan de Jandarmi Cavnic, totodată fiind anunţată şi mama lui iar apoi, s-au deplasat împreună spre locuinţă.
Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor montani, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA